• Zuiderzeestraatweg 40-A
  • 3849 AG Hierden
  • 0341 - 425 070

Gezondheid

Anders dan de media vaak doen geloven, behoeven gefrituurde spijzen zeker niet ongezond en vet te zijn. In tegendeel, met name aardappelproducten kunnen in het voedingspakket een goede plaats innemen. Ook hier geldt, dat overdaad schaadt. Dat uw gezondheid ons aan het hart gaat blijkt uit onze aanpak:

  • Gezonde friet. Normale patat heeft ca. 600 calorieën per portie. Ónze patat bevat 400 calorieën minder. Dat is te danken aan zonnebloemolie en koolzaadolie van 89% onverzadigde vetzuren, waar geen antioxidanten in voorkomen. Zo krijgen zogenaamde ‘vrije radicalen’ die zich met slechte stoffen in ons lichaam verbinden, geen kans.
  • Glutenvrije snacks. Waaronder: varkenshaassaté, kipsaté, shaslick, softijs, milkshakes en diverse andere snacks.
  • Vegetarisch: ook voor deze klantencategorie hebben we een adequaat assortiment. Dat bestaat uit: kaassoufflé, bamikroket, grootmoeders groentekroket en natuurlijk het speciale Broodje Hints, dat u zeker eens moet proberen.
Frites van Hints: lekker en gezond!
Frites van Hints: lekker en gezond!
Gezondheid

Gezond, glutenvrij of vegetarisch

Eethuisje Hints bewijst dat het ook allemaal een stuk beter en gezonder kan dan de media ons vaak doet geloven. Lees meer over gezond eten bij Hints >

Nieuws & hints

Let op: Nieuwe openingstijden!

Wij zijn voortaan geopend op de volgende tijden: Zondag en maandag van 16.00 tot 20.00 uur. Dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 20.00.

Up-to-date met Hints

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en aanbiedingen volg ons dan op: